lördag 19 oktober 2013

Godmorgon från bilen

Hej! Förlåt för att jag vart så dålig på att uppdatera. Har ingen koll på vilken dag eller datum eller vecka det är. Så tiden går fortare än vad jag tror. Nåja. Jag har ca en månad kvar här i Kalifornien. Det är sjukt! Det har gått så jäkla fort!! Men mycket har hänt också antar jag. 
Vi är i arcata nu. Hänger med Logan och Joe och väntar på att komma tillbaka till Zenia. Det blir nog om några dagar. Kul! Men FYFAN för den där vägen dit. Så kringelikrokig och upp å ner och hit å dit som en jävla berg-och dalbana. Mådde skitilla både påväg dit och därifrån. Men jag får väl försöka sova eller nåt. Jaja! Hur är vädret hemma? Har kollat på iPhonen å den säger att det fortfarande är helt ok? Här är det dimmigt. Det är fint. Enligt vädret ska det bli ca 19 grader (C) här i arcata idag, 28 (!) i Santa rosa. Så jag klagar inte :) sover i bilen för tillfället, och det är så himla varmt och bekvämt. Fastän det blir stört kallt på natten (och jag hörde grodor!!). Igår köpte jag lakrits här för första gången! Den var...OK! Twizzlers. Det var dock ingen saltlakrits (besviken) men det slank ner ändå!! :)
Nu ska jag väl gå upp och dricka te.
Kram!

Öl o yatzy utanför huset i arcata

Min lunchmacka! Har jag tappat greppet om vad som är en lagom macka? Eller är jag bara sjukt hungrig? Det här är surdegsbröd med majonäs, senap, sallad, rädisor, banana peppers, kyckling och rödlök! Och chips. Mmmmm
Kolla Jennifer å Anton! Denna sitter på väggen i sovrummet!
Edgar spelar candycrush och Logan kollar youtube eller nåt. Kvalitetstid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar