torsdag 12 september 2013

Senaste dagarna

 Hej!
Vi har inte åkt till Arcata än. Men imorgon runt 15tiden bär det av, 4 timmars bilresa som tydligen ska vara fantastiskt vacker! Ser fram emot Arcatas natur.
Igår hängde jag och Edgar med några av hans vänner; Austin, Bryce och hans tvillingbror och en kille som heter James. Vi åkte till en strand nånstans i närheten och åt chips, drack öl och lyssnade på musik. Folk verkar gilla Svenska Akademien och Timbuktu här!! :P (efter att jag visat dem hehe). Vattnet var inte alls djupt där vi var men det gick iallafall upp till låren! Det är så jäkla varmt här. Skönt. Men i Arcata ska det tydligen bli andra bullar, där är det mest regn har jag hört. Nåja. Efter att ha hängt vid vattnet åkte vi hem. Senare på kvällen kom Austin och Bryce tillsammans med ett gäng andra av Eddies närmaste. Vi spelade Beer Pong!! Äntligen! Det var skitkul, och jag var bra! Vann 2/3 matcher! Blev dock full...väldigt snabbt. Väldigt rolig kväll.
Annat som hänt sen jag skrev sist: Vi var på Target. Jag köpte ett par skor! Vi har ätit massa snabbmat (ska sluta jag lovar!!) bland annat Jack in the Box (jättegott). Ätit överdrivet mycket kyckling senaste veckan. Och! Jag har börjat våga handla själv, och idag beställde jag en subwaymacka själv! Det var läskigt, för de ställer inte samma frågor här som i Sverige.... :(( men jag lyckades få min sub! Måste dock säga att den svenska chicken teriyakin är så himla mycket godare än den här jag fick. Men den är billigare här! 5 dollars. Här är lite bilder:

 Beachbabes i kladdigt vatten 2013.
 gAD BLESS AMERiKA!
 Saxar till kommande jobb.
 Jack in the Box! Chicken strips.
 "Hemmagjord" måltid. Ris, kyckling, ratatouille , sallad och chips (!?) = gotttt
Mina nya skor!
 igår: Beer pong
 Vinner!
Min beskyddande pojkvän (bläärhk! kolla in den feta väldigt äkta neck piecen också)

2 kommentarer:

  1. Hahahahah asså fyfan sista bilden!!!! Hoppas inte att det är sant?!?

    SvaraRadera
  2. Men beachbilden va fin å när ni spelar pong(men vad är det?!)! Du verkar leva som en riktig amerikansk livsnjutare!! Det är nice... Men fan den bästa bilden av alla är gad bless

    SvaraRadera