måndag 2 september 2013

Emeryville och Berkeley

HEJ!

Jag är inne på dag 5 av 83 på min resa. Är fortfarande jetlaggad (dvs vaknar kl 5.30 på morgonen och kan inte somna om och mår illa större delen av dygnet) men jag mår ändå jättebra. Jag trivs väldigt bra i Kalifornien, det påminner en del om Montpellier med det varma vädret och gatukulturen (åtminstone i områdena runt San Francisco, ex Berkeley som vi var i igår). Dock är luften friskare här än i Europa (minus Norden, svårslaget) vilket gläder mig nåt enormt!! Var rädd att det skulle vara kvalmigare, men det är det inte... :)

Så, i förrgår (lördag) gick jag och Edgar på festen iallafall, jag mådde skit men efter att ha sovit nån timme så mådde jag tillräckligt bra för att pallra mig dit. Det var Edgars före detta chef som fyllde år, han var jättemärklig (full) men det var kul! Jag har nu äntligen druckit öl ur en RÖD PLASTMUGG! Ha!! Träffade några av E:s vänner också, det var roligt. Alla är så jävla snälla och trevliga!

Igår var vi på IKEA (första gången för Edgar, hehe) i Emeryville och åt köttbullar och friterad kyckling med pommes (!?), och E köpte en stol (Fingal)....Det var roligt att få känna sig lite hemma. Redan.
Därefter åkte vi in till Berkeley och hängde där ett tag. Jättefint ställe med massa konstiga människor och affärer. Vi gick till Amoeba som är en asfet skivaffär. Jag hittade en LP med Annihilation Time!!! Och en Mob47-patch! Det fanns massa svensk punk där, det var kul att titta på.

Idag vet jag inte vad vi ska göra, kanske hänga med några av Edgars kompisar. Jag har skitont i magen men jag hoppas det går över snart. Annars äre bra. Nu ska jag dricka upp mitt te. Kram!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar